Numer katalogowy | Kod producenta | Opis |
Gr. [ rab. ]
|
||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
9.112 588 | 03.0031 |
Butyrometr do mleka, metoda objętościowa, 0 do 6%:0.1 |
I5B | ||||
9.112 565 | 03.0029 |
Butyrometr do mleka/mleka odtłuszczonego, Kehe, metoda objętościowa, 0 do 4%:0.05 |
I3B | ||||
9.112 566 | 03.0211 |
Butyrometr do mleka odtłuszczonego, Siegfeld, metoda objętościowa, 0 do 0.5%:0.02 |
I3B | ||||
9.112 567 | 03.0314 |
Butyrometr do śmietany, Koehler, metoda objętościowa, 5 mL, 0 do 40%:0.5 |
I5B | ||||
9.112 568 | 03.0318 |
Butyrometr do śmietany, Koehler, metoda objętościowa, 5 mL, 0 do 70 %:0.5 |
I3B | ||||
9.112 569 | 03.0735 |
Butyrometr do mleka w proszku, Taichert, metoda grawimetryczna, 2.5 g, 0 do 35%:0.5 |
I3B | ||||
9.112 570 | 03.0412 |
Butyrometr do śmietany, Roeder, metoda grawimetryczna, 5g, 0 do 50%:0.5 |
I3B | ||||
9.112 571 | 03.0417 |
Butyrometr do śmietany, Roeder, metoda grawimetryczna, 5g, 0 - 30 - 65%:0.5 |
I5B | ||||
9.112 572 | 03.0542 |
Butyrometr do sera, van Gulik/DIN, metoda grawimetryczna, 3g, 0-40%:0.5, z korkami i zlewkami |
I5B | ||||
9.112 573 | 03.0900 |
Korek gumowy, Gerbal M, do butyrometrów metody objętościowej |
I5B | ||||
9.112 574 | 03.0902 |
Klin do korka GerbalM |
I5B | ||||
9.112 575 | 03.0925 |
Korek gumowy 30/17x22 mm, duży, stożkowy, pojedynczy, z otworem, do metody grawimetrycznej |
I8B | ||||
9.112 576 | 03.0920 |
Korek gumowy 15/10x13 mm, mały, stożkowy, pojedynczy, bez otworu, do metody grawimetrycznej |
I8B | ||||
9.112 577 | 03.0930 |
Zlewka szklana do butyrometru do śmietany Roeder |
I5B | ||||
9.112 578 | 03.0932 |
Zlewka szklana do butyrometru do sera |
I5B |